Te koop: Genestetplantsoen 10

Te koop: aantrekkelijke starters-/gezinswoning 
Adres: Genestetplantsoen 10
Prijs: € 200.000,- k.k.
Energielabel: B

In een rustige en kindvriendelijke omgeving staat deze nette en goed onderhouden tussenwoning te koop. De woning heeft altijd goed onderhoud gehad en beschikt over deels kunststof kozijnen met dubbel glas en deels houten kozijnen. Op het dak zijn 8 zonnepanelen geplaatst, wat bijdraagt aan een gunstig energielabel B.

De woning heeft een lichte woonkamer, drie nette slaapkamers en een eenvoudige badkamer. Hoewel de woning gemoderniseerd moet worden, biedt dit de mogelijkheid om het geheel naar eigen smaak in te richten. De onderhoudsvriendelijke achtertuin met achterom en stenen berging maken het geheel compleet.

Op de begane grond bevindt zich een ruime woonkamer, een keuken met eenvoudig keukenblok en toegang tot de tuin. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, waarvan twee met inbouwkasten, en een badkamer met wasmachineaansluiting. Via een vlizotrap is er toegang tot de ruime zolder, waar de cv-ketel en de omvormer van de zonnepanelen staan.

Heeft u interesse?
Neem dan contact op met de makelaar via 0115 562 054 of mail naar makelaardij@brandax.nl. Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur.

Voor meer foto’s en informatie kijk op: https://www.brandax.nl/aanbod/hulst-de-genestetplantsoen-10/

Terug